در حال بارگذاری ...
...

با همکاری دانشگاه لامعی گرگانی؛

کارگاه آموزش حرکات آئینی و سنتی اقوام ایرانی ویژه ی دانشجویان در گرگان برگزار شد

با همکاری دانشگاه لامعی گرگانی؛

کارگاه آموزش حرکات آئینی و سنتی اقوام ایرانی ویژه ی دانشجویان در گرگان برگزار شد

گروه دیلان به سرپرستی دانیال کرمی، دومین کارگاه حرکات آئینی و سنتی را در گلستان برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار ایران تئاتر از گلستان، دانیال کرمی سرپرست گروه دیلان با تخصص اجرای حرکات آئینی و سنتی اقوام ایرانی، دارای کارت صلاحیت تدریس از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از سال ۱۳۹۲ تا کنون در این زمینه با عناوین نویسنده، طراح، کارگردان و بازیگر فعالیت مستمر داشته است. همچنین این هنرمند به تازگی از سوی دبیرخانه جشنواره سرو ایرانی به عنوان مدرس برگزیده حرکات آئینی و سنتی استان مورد تقدیر قرار گرفت.

گروه دیلان به سرپرستی دانیال کرمی در بسیاری از استان های کشور اجرای میدانی و صحنه ای داشته و بارها توسط دستگاه‌های مختلف مورد تقدیر قرار گرفته است.  

کرمی هنرمند کردستانی که مدتی است در گلستان فعالیت میکند، برای اولین بار کارگاه آموزش حرکات آئینی و سنتی را با همکاری انجمن هنرهای نمایشی گلستان و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در گرگان برگزار کرده است. گروه دیلان این بار با همکاری دانشگاه لامعی گرگانی برای دانشجویان، کارگاه آموزشی برگزار نموده است.